.

.

Прилагодливи Оддел Кутија, 4-5/8 W x 3-3/8 L x 1-5/16 H

Прилагодливи Оддел Кутија, 4-5/8 W x 3-3/8 L x 1-5/16 H

DEN 637.68

Износ
Во продавницата.

Цена За : Секој Материјал : Проѕирни Полипропилен Боја : Проѕирна Вклучува : (1) Позитивни Заклучување Latch, Монтажни Капак, и 2 Отстранлив Dividers вкупна Висина : 1-5/16" Целокупната Длабочина : 3-3/8" Број на Отстранлив Dividers : 0 Број на Прегради : 4 до 6 Предмет : Прилагодлив Оддел Кутија Latch Боја : Јасно Latch Тип на : слободен Простор Висина : 1-1/8".Оддел Длабочина : 2-5/8" Оддел Ширина : 4-5/16" вкупна Ширина : 4-5/8" во Земјата на Потекло (предмет на промена) : сад. 'Прилагодливи Оддел Кутија, Број на Прегради 4 до 6, Број на Отстранлив Dividers 0, вкупна Ширина 4-5/8 Во., Вкупна Висина 1-5/16 Во., Целокупната Длабочина 3-3/8 Во., Оддел Висина 1-1/8 Во., Оддел Ширина 4-5/16 Во., Оддел Длабочина Од 2 До 5/8 Во., Материјал Проѕирен Полипропилен, Боја Проѕирен, Latch Тип Сингл, Latch Боја Јасно, Вклучува (1) Позитивни Заклучување Latch, Монтажни Капак, и 2 Отстранлив Dividers '.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите