.

.

E-бараат M250 ID скенер - бар код, и магнетна лента читателот w/USB кабел

E-бараат M250 ID скенер - бар код, и магнетна лента читателот w/USB кабел

DEN 1248.00

Износ
Во продавницата.

Моделот 250 вклучува и магнетен мрачно читателот со 2 D баркод читање технологија на Моделот 200. Моделот 250 може да прочита било владата издаде лична карта со магнетна лента информации и/или 2 D бар кодови.Ова создава една уред за читање на речиси сите владини издадени ID ' е.Податоците, исто така, е префрлен на домаќинот уред преку RS-232. Овој пристап за да пристапите и magstripe и 2 D информации со еден уред е идеално решение за ПОС средина.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите