.

.

Uvelka Buckwheat Groats 800 Грам, Пакување од 2

Uvelka Buckwheat Groats 800 Грам, Пакување од 2

DEN 430.80

Износ
Во продавницата.

Премиум Uvelka Buckwheat Groats 800 Грам / ненамерно самоповредување, додека 28.2 Оз Пакување од 2. Производ на Русија (Берат & Спакувани). 100% Интегрални Житарки, Здрава Природна Алтернатива на Ориз.Кошер {види слика за Кошер сертификација}.Buckwheat groats најчесто се користат во западна Азија и источна Европа.На каша беше вообичаена, и често се смета за дефинитивна селанец јадење.Тој е направен од печено groats кои се готви со каша на текстура слична на ориз или bulgur.Сад беше донесена во Америка од страна на украински, руски и полски имигранти кои го нарече kasha Buckwheat не содржи глутен и следствено на тоа може да се јаде од страна на луѓе со coeliac болест или глутен алергии.Брза Бесплатен Превозот Само Од Гурманските Пазарот.Премиум Uvelka Buckwheat Groats 800 Грам / ненамерно самоповредување, додека 28.2 Оз Пакување од 2. Производ на Русија (Берат & Спакувани). 100% Интегрални Житарки, Здрава Природна Алтернатива на Ориз.Кошер {види слика за Кошер сертификација}.Buckwheat groats најчесто се користат во западна Азија и источна Европа.На каша беше вообичаена, и често се смета за дефинитивна селанец јадење.Тој е направен од печено groats кои се готви со каша на текстура слична на ориз или bulgur.Сад беше донесена во Америка од страна на украински, руски и полски имигранти кои го нарече kasha Buckwheat не содржи глутен и следствено на тоа може да се јаде од страна на луѓе со coeliac болест или глутен алергии.Брза Бесплатен Превозот Само Од Гурманските Пазарот.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите