.

.

Broggi Rubans Млеко југ/Крем Носителот на qt.0.51 Сребро-Обложено

Broggi Rubans Млеко југ/Крем Носителот на qt.0.51 Сребро-Обложено

DEN 984.00

Износ
Во продавницата.

Производи : Млеко југ.Дизајнер : Broggi Дизајн.Карактеристики : Никел сребро Млеко jug Broggi Дизајн - Капацитет на qt.0,51 - Alimentary use - Broggi Rubans Млеко југ/Крем носителот на qt.0.51 Сребро-позлатен.Материјал : Никел сребро.Боја : Сребро.Никел сребро Млеко jug Broggi Дизајн - Капацитет на qt.0,51 - Alimentary use - Broggi Rubans Млеко југ/Крем носителот на qt.0.51 Сребро-позлатен.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите