.

.

HONEYSEW Вертикална Врвот Вратило Опрема за Bernina Машина за Шиење 707, 708, 709, 717, 718, 719, 727, 728, 729, 730, 731, 732, 801

HONEYSEW Вертикална Врвот Вратило Опрема за Bernina Машина за Шиење 707, 708, 709, 717, 718, 719, 727, 728,

DEN 936.00

Износ
Во продавницата.

HONEYSEW Вертикална Врвот Вратило Опрема.За Bernina Машина за Шиење 707, 708, 709, 717, 718, 719, 727, 728, 729, 730, 731, 732, 801,801 S, 802, 802 S, 803, 803 S, 807, 808, 809, 817, 818, 819, 830, 831, 832, 900, 910, 930, 931. HONEYSEW Вертикална Врвот Вратило Опрема за Bernina Машина за Шиење 707, 708, 709, 717, 718, 719, 727, 728, 729, 730, 731, 732, 801,801 S, 802, 802 S, 803, 803 S, 807, 808, 809, 817, 818, 819, 830, 831, 832, 900, 910, 930, 931.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите