.

.

Advantec MFS A020A025A MCE Мембрана, 0.20 µm, Бела, Обична, 25мм Дијаметар (Пакување од 100)

Advantec MFS A020A025A MCE Мембрана, 0.20 µm, Бела, Обична, 25мм Дијаметар (Пакување од 100)

DEN 2104.08

Износ
Во продавницата.

Достапни пора големини : 0. 10µm, 0. 20µm, 0. 30µm, 0. 45µm, 0. 65µm, 0. 80µm, 1. 0µm, 3. 0µm, 5. 0µm.Бои : Бела, Црна и Зелена.Површини : Gridded или Рамнина, со или без Hydrophobic Работ (ТОЈ).Nonsterile најголемиот дел пакет.Мешани Целулоза Естри (MCE) мембрана е општа намена филтер се користи во многу апликации за микробиолошки преглед на вода, отпадна вода, лекови, храна и пијалоци, и системите за мониторинг.MCE мембрани нудат високо обновување стапки и супериорен проток.Advantech MCE мембрани се со висока чистота и Тритон-слободни.Црна MCE филтри се користат за да се enumetate квасец и бактерии во газирани пијалоци, вина, и вода и обезбедува разлика помеѓу колониите и филтер, без потреба за counterstaining.Зелена MCE филтри понуда бледо зелена позадина за прикажување на црна, бела, и безбоен честички на еден филтер.За разлика мрежа линии олеснување на броење колонии и се тестирани за да се обезбеди слобода од мрежа линија инхибиција. 3. 1mm квадратите претставуваат 1/100 на филтрација областа на 47mm пречник на филтерот (9. 6cm2).MCE мембрани се произведени за да се во согласност со ASTM и Стандардни Методи за Испитување на Вода и Отпадна вода.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите