.

.

FZXSOGY Универзална Хоризонтална Мобилен Телефон Holster Случај со Спојувалка за Каиш за Мобилен Телефон - XXL

FZXSOGY Универзална Хоризонтална Мобилен Телефон Holster Случај со Спојувалка за Каиш за Мобилен Телефон -

DEN 286.80

Износ
Во продавницата.

За One Plus : сите модели.За ПРВ : сите модели.Силна велкро може да се спречи holster од случајно го отвори и да го заштити вашиот телефон од кои спаѓаат надвор.(Компатибилност) На универзален мобилен телефон holster е погодна за сите мобилни телефони чии димензии се помали од 6.За LG : Aristo 2, Aristo 2+, Aristo 3, Aristo 4+, Aristo 5, Aristo 5+, Бегство Плус, Среќа 3, Хармонија 4, K10 2018, K30, K31, K32, K22, K22+, K51, K92 5 G, Феникс 5, Risio 4, Stylo 4, Stylo 5, Stylo 6, Почит Монарх, LG V60 Thin Q 5 G.Компатибилност : мобилен телефон holster е погодна за сите уреди чии димензии се помали од 6.За Motorola Мото : E6, E 2020, G6, G6 Игра, Г-7, Г-7 се Игра, Г-7 Моќ, G Моќ 2020, G Перо 2020, G Игра 2021, G Моќ 2021, Мото G Перо 2021, Motorola Еден 5 G кец на Десетка, Motorola Еден 5 G, Motorola Еден 5 G UW.Постои картичка слот за кредитна картичка или лична карта. (Димензија)надворешните димензии (должина x ширина x дебелина) : 6.98 инчи (175mm x 90mm x 25мм).Компатибилни модели на телефони : Samsung Galaxy S5, Галакси S5 Нео, Галакси S6, Галакси S6 работ, Галакси S6 работ+, Галакси S6 Активни, Галакси S7, Галакси S7 Активни, Галакси S7 работ, Галакси S8, Галакси S8 Плус, Галакси S8 Активни, Галакси S9, Галакси S9 Плус, Галакси S10e, Галакси S10, Галакси S10+, Галакси S10 5 G, Галакси S10 Лајт, Галакси S20 5 G, Галакси S20+ 5 G, Галакси S20 Ултра 5 G, Галакси S20 FE 5 G, Галакси S21 5 G, Галакси S21+ 5 G, Галакси S21 Ултра 5 G, Галакси Забелешка 4, Галакси Забелешка 5, Galaxy Note 8, Галакси Забелешка 9, Галакси Забелешка 10 5 G, Галакси Забелешка 10+ 5 G, Галакси Забелешка 10 Лајт, Галакси Забелешка 20 5 G, Галакси Забелешка 20 Ултра 5 G, Галакси J2 Премиер, Галакси J2 Про 2018, Галакси Гранд Премиер Плус, Галакси J2 Јадро, Галакси J2 Core 2020, Галакси J2 2016 Година, Галакси J2 Про 2016 Година, Галакси J3 2015 Година, Галакси J3 2016 Година, Галакси Небото, Galaxy Express Премиер, Галакси Сол, Галакси Amp Премиер, Галакси J3 V, Галакси J3 Про, Галакси J3 2017, Галакси J3 Премиер, Галакси J3 Мисија, Галакси J3, Eclipse, Галакси J3 Луна Про, Галакси Amp Премиер 2, Galaxy Express Премиер 2, Галакси J3 Се Појават, Галакси J3 2018, Галакси J3 V 2018, Галакси J3 Орбита, Галакси J3 Ѕвезда Галакси J3 Се Постигне, Galaxy Express Премиер 3, Галакси Amp Премиер 3, Галакси 3 Sol, Галакси J3 Аура, Галакси J3 Про, Галакси J4, Галакси J4+, Галакси J4 Јадро, Галакси J5, Галакси J5 2016 Година, Галакси J5 Премиер, Галакси J5 2017, Галакси J6, Галакси J6+, Галакси J7 Премиер, Галакси J7 2016 Година, Галакси J7 Про, Галакси J7 Nxt, Галакси J7 Max, Галакси J7 Премиер 2, Галакси J7 Дуо, Галакси J7 V, Галакси J7 2015 Година, Галакси J7 2017, Галакси J7 V 2017, Галакси J7 Премиер, Галакси J7 Perx, Галакси J7 Небото Про, Галакси Ореол, Галакси J7 2018, Галакси J7 V 2018, Галакси J7 Насочите, Галакси J7 Ѕвезда Галакси J7 Аеро, Галакси J7 Врвот, Галакси J7 Круна, Галакси J7 Аура, Галакси J7 Eon.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите