.

.

Intel R2308IP4LHPC Hotawap Фан V80E12BS2A5-07A16

Intel R2308IP4LHPC Hotawap Фан V80E12BS2A5-07A16

DEN 600.00

Износ
Во продавницата.

Најголемиот Дел Од Пакување.Intel R2308 IP4 LHPC Hotawap.Фан V80 E12 BS2 A5-07 A16. 30 дневна гаранција.Intel R2308 IP4 LHPC Hotawap Фан V80 E12 BS2 A5-07 A16 Intel R2308 IP4 LHPC Hotawap Фан V80 E12 BS2 A5-07 A16 * Nidec Ultra Flow * 12 V DC 1.95 А.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите