.

.

Игли Валчести Имајќи: Подготвени Куп, 0.313 во Понесе Кол, 7.95 mm Понесе Кол, 0.5 во и Надвор Кол. - Секој 1

Игли Валчести Имајќи: Подготвени Куп, 0.313 во Понесе Кол, 7.95 mm Понесе Кол, 0.5 во и Надвор Кол. - Секој

DEN 266.16

Износ
Во продавницата.

Произведено во Кина.Игли Валчести Лого, Подготвени Куп, Создаден Кол. (Во.) 0.313 во, Создаден Кол. (mm) 7.95 мм, Надвор Кол. (Во.) 0.5 во, и Надвор Кол. (mm) 12.7 мм, Ширина (Во.) 0.312 во Ширина (mm) 7.925 мм, Макс.ВРТЕЖИ во минута 8,000 ВРТЕЖИ во минута, Динамичка носивост (Lb.) 890 lb, Динамичка носивост (N) 3,950 N, Статичен Капацитет (Lb.) 990 lb, Статичен Капацитет (N) 4,420 N, Темп.Опсег (F) -5 Степени на 250 Степени F, Кафез Материјал Челик.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите