.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO BESM08EE-PSC20B-S49G BES014A NSMP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO BESM08EE-PSC20B-S49G BES014A NSMP-ОЕМ

DEN 3120.00

Износ
Во продавницата.

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).СЕНЗОР.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите