.

.

Времето Часовникот Лента за Lathem 100E, 900E, 1000E, 1500E, 1600E, 5000EP, 7000E, 7500E, LT5000 (Црвена, 1 Пакет)

Времето Часовникот Лента за Lathem 100E, 900E, 1000E, 1500E, 1600E, 5000EP, 7000E, 7500E, LT5000 (Црвена, 1

DEN 1735.20

Износ
Во продавницата.

Одговара на сите Lathem 100 E, 900 E, 1000 E, 1500 E, 1600 E, 5000 EP, 7000 E, 7500 E, LT5000 електронски и пресметување на времето рекордери.Црвено мастило, Lathem VIS6007 компатибилни. 1 поединечно запечатени панделки вклучени, долг рок на траење.Времето Часовникот Лента за Lathem 100 E, 900 E, 1000 E, 1500 E, 1600 E, 5000 EP, 7000 E, 7500 E, LT5000. Црвено мастило боја.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите