.

.

35 парчиња SMD да се НАТОПИ Адаптер, СОП, SSOP, SOT-23, 7 Различни Видови

35 парчиња SMD да се НАТОПИ Адаптер, СОП, SSOP, SOT-23, 7 Различни Видови

DEN 383.76

Износ
Во продавницата.

6 различни SMD да се НАТОПИ Адаптер.Двојно двострано, различни стапалки на двете страни.СОП, SSOP, SOT-23 нога отпечатоци.Ве молиме видете сите вклучени Видови наведени во Описот Под.Овој Комплет содржи 7 различни видови на SMD да се НАТОПИ адаптер кола (5 парчиња од секој вид).Секој адаптер одбор има различни стапалки на секоја страна.Ова ви дава 14 различни видови на SMD да се НАТОПИ конверзија.Тип 1 : СОП 4-28, 1.27 mm теренот SSOP 4-28, 0.65 mm теренот Тип 2 : СОП 4-24, 1.27 mm теренот SSOP 4-24, 0.65 mm теренот Тип 3 : СОП 4-20, 1.27 mm теренот SSOP 4-20, 0.65 mm теренот Тип 4 : СОП 4-16, 1.27 mm теренот SSOP 4-16, 0.65 mm теренот Тип 5 : СОП 4-14, 1.27 mm теренот SSOP 4-14, 0.65 mm теренот Тип 6 : СОП 4-8, 1.27 mm теренот SSOP 4-8, 0.65 mm теренот Тип 7 : СОП 4-10, 0.5 mm теренот SOT23, 0.95 mm теренот.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите