.

.

Aviditi STC334 Reclosable Статични Оклопна Кеси, 11 x 15 (Пакување од 100)

Aviditi STC334 Reclosable Статични Оклопна Кеси, 11 x 15 (Пакување од 100)

DEN 1920.00

Износ
Во продавницата.

Дизајнирани да обезбедат заштита за статички ESC чувствителни електронски уреди.Проѕирна кеса.Мулти-слој за заштита чувари против обвиненијата.Кеси имаат zip врвот печат.ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : Овој производ е наменет за комерцијална употреба.Овој производ не е на Квалификувани Производ Листата под Одбрана Стандардизација Програма. 4 x 8" Reclosable Статични Оклопна Кеси.Дизајнирани да обезбедат заштита за статички ESC чувствителни електронски уреди.Проѕирна кеса.Мулти-слој за заштита чувари против обвиненијата. Чанти имаат zip врвот печат.ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : Овој производ е наменет за комерцијална употреба.Овој производ не е на Квалификувани Производ Листата под Одбрана Стандардизација Програма.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите