.

.

ДДП Скалпел Ножеви- # 21 BX/100

ДДП Скалпел Ножеви- 21 BX/100

DEN 888.00

Износ
Во продавницата.

#21 BX/100 * СТЕРИЛНИ НОЖЕВИ, КОИ СЕ ПОЕДИНЕЧНО ФОЛИЈА СПАКУВАНИ * ЈАГЛЕРОДЕН ЧЕЛИК.ИЗРАБОТЕНА ОД ЈАГЛЕРОДЕН ЧЕЛИК.ИСТО КАКО СЛИКА.ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ.НАПРАВЕНИ ОД СТРАНА НА ДДП. #21 BX/100 * СТЕРИЛНИ НОЖЕВИ, КОИ СЕ ПОЕДИНЕЧНО ФОЛИЈА СПАКУВАНИ * ЈАГЛЕРОДЕН ЧЕЛИК.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите