.

.

Seeed Студио RF Explorer WSUB1G+ спектар, аналитичар

Seeed Студио RF Explorer WSUB1G+ спектар, аналитичар

DEN 10776.00

Износ
Во продавницата.

Внатрешни LNA засилувач и избор attenuator.Ниска фреквенција поддршка од покривање на 50 KHz LF, МФ, HF, VHF и UHF до 960 Mhz.Нова ПОМОШ и ПОСТАВЕНИ копчиња за подобрување на кориснички интерфејс и конфигурација избор со 2-кликне.Идеален избор за ШУНКА бендови од 160meters да 33cm.Широк бенд покривање на сите популарни под-1 Ghz бендови, вклучувајќи FM, ТВ и DTV, ISM, RFID, GSM, итн.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите