.

.

Општи Хидропоника HGC728040 Двојна Дијафрагмата Воздушна Пумпа 320 GPH 4 Штекер

Општи Хидропоника HGC728040 Двојна Дијафрагмата Воздушна Пумпа 320 GPH 4 Штекер

DEN 1962.96

Износ
Во продавницата.

Општи Хидропоника Двојна Дијафрагмата воздушна пумпа е само воздушна пумпа во светот што се произведени исклучиво за употреба со хидропоника системи.Оваа висока излезна пумпа (320 km/24, 800 cc/минута капацитети) има четири прилагодливи 1/4" излези.Покрај тоа, лозарите кои ги користат нашите Двојна Дијафрагмата воздушна пумпа може да смета на тоа да сигурно oxygenate своите резервоарот со воздух камења.Направен во Јужна Кореја.Општи Хидропоника' Двоен Дијафрагмата Воздушна Пумпа е само воздушна пумпа во светот што се произведени исклучиво за употреба со хидропоника системи.Оваа висока излезна пумпа (320 GPH/24,800 cc/мин капацитети) има четири прилагодливи 1/4" излези или залистоци што може да се teed двапати исклучување на власт до осум Water Farm единици.Покрај тоа, лозарите кои ги користат нашите Двојна Дијафрагмата Воздушна Пумпа може да смета на тоа да сигурно oxygenate своите резервоарот со воздух камења. • Оваа висока излезна пумпа (320 km/24,800 cc/минута капацитети) има четири прилагодливи 1/4" излези.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите