.

.

MeterTo Центар Растојание Дигитални Caliper, 10-150mm, ±0.05 mm, L: 236mm, а: 100mm, б: 60mm, d: 16mm

MeterTo Центар Растојание Дигитални Caliper, 10-150mm, ±0.05 mm, L: 236mm, а: 100mm, б: 60mm, d: 16mm

DEN 6120.00

Износ
Во продавницата.

Meter To Центар Растојание Дигитални Caliper, 10-150mm, ±0.05 mm, L : 236mm, а : 100mm, б : 60mm, d : 16mm.На олово време е за 3 дена.Fed Ex/DHL/UPS-от превозот е за 4-7 дена.Meter To Центар Растојание Дигитални Caliper, 10-150mm, ±0.05 mm, L : 236mm, а : 100mm, б : 60mm, d : 16mm.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите