.

.

Allstate Б2Б 3-Годишно Дигитален Аудио Случајно Заштита План ($1000-1249.99)

Allstate Б2Б 3-Годишно Дигитален Аудио Случајно Заштита План ($1000-1249.99)

DEN 6719.76

Износ
Во продавницата.

План започнува на датумот на купувањето.Производ штети од несреќи и инциденти, кои се опфатени од еден ден.Производ дефекти и дефекти се покриени по производителот.Нема дополнителни трошоци за поправки - делови, работна сила и превозот се сите опфатени.Откажете во секое време, целосна наплата во првите 30 дена.Преносливи со подароци.Лесно тврди процес - поднесе барање во секое време 24/7 преку мобилен стан, интернет, или на телефон.По купувањето, ќе добиете e-mail потврда од Allstate/Square Trade.Ти не ќе бидат испратени хартија договор.Ако имате прашања, ве молиме јавете се : 1.877.ГАРАНЦИЈА. "Капка тоа?Се истури врз него?Не се грижи!Square Trade несреќа заштита не ви покриени.".Square Trade Заштита План со Несреќа Заштита опфаќа капки, spills, и животот е несреќи, плус механички и електрични дефекти од нормална употреба.Намерно оштетување, губење и кражба не се покриени.Allstate е заштита на луѓето и нештата најважните tothem за повеќе од 85 години.Посета Square Trade.com/help за да одговори на најчестите прашања или да се закаже за повратен повик од еден од нашите Специјалисти.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите