.

.

NordicTrack Приклонуваат Тренер X3 Комуницирате Безбедност Копче со Број на Модел на NTL150080 Дел Број 274036

NordicTrack Приклонуваат Тренер X3 Комуницирате Безбедност Копче со Број на Модел на NTL150080 Дел Број 274036

DEN 341.52

Износ
Во продавницата.

100% Американската Направени.Неблагодарна работа Лекар е 100% се Американски Направен Е голем плус на вашата работа за нега на рутина.Ова е замена за безбедност на копчето за Nordic Track Приклонуваат Тренер X3 Комуницирате неблагодарна работа, со број на модел на NTL150080. Дел Број 274036. Одржување Совет : Годишен одење појас за подмачкување со нашиот Светски Познат неблагодарна Работа Смазка ќе помогне да се спречи оштетување на моторни и други скапи електрични делови.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите