.

.

EMD Millipore 1.50656.0001 Zic-Chilic Ѕиркаат Метал-Слободен HPLC Колоната, 3 µm, 100Å, Големина 50 mm x 2.1 mm, 1 милиметри Висина, 1 милиметри Широк, 1 милиметри Должина, Milliliters, Ништовни

EMD Millipore 1.50656.0001 Zic-Chilic Ѕиркаат Метал-Слободен HPLC Колоната, 3 µm, 100Å, Големина 50 mm x 2.1

DEN 23454.24

Износ
Во продавницата.

ХС Код : 9027 90 50. Складирање Класа 10 - 13 други течности и материи.Влакна случај пакување.Земја на потекло : Германија.EMD Millipore 1.50656.0001 zic-chilic ЅИРКААТ метал-слободен HPLC Колоната, 3 µm, 100å, големина 50 mm x 2.1 mm.Складирање Класа 10 - 13 други течности и материи.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите