.

.

Upstart Батерија 6-Pack Замена за Hoover Турбо 4600 Поттикне Исправена U5268900 Вакуум HEPA Кертриџ Филтер - Компатибилен со Hoover 40140201, Тип 201 HEPA Филтер

Upstart Батерија 6-Pack Замена за Hoover Турбо 4600 Поттикне Исправена U5268900 Вакуум HEPA Кертриџ Филтер

DEN 288.00

Износ
Во продавницата.

Up Start Компоненти Бренд.Ова е Up Start Компоненти Бренд замена дел, НЕ е ОЕМ производ.Сите се споменува на бренд имиња или модел описи се направи строго да се илустрира компатибилност.Сите бренд имиња и логоа се регистрирани заштитни марки на нивните соодветни сопственици.Овој производ не е поврзано со било брендови и не е покриена под никакви гаранции понудени од страна на оригиналниот производител.Никакви гаранции за овој производ се нуди исклучиво со Up Start Компоненти.Ова е Up Start Компоненти Бренд замена дел, НЕ е ОЕМ производ.Сите се споменува на бренд имиња или модел описи се направи строго да се илустрира компатибилност.Сите бренд имиња и логоа се регистрирани заштитни марки на нивните соодветни сопственици.Овој производ не е поврзано со било брендови и не е покриена под никакви гаранции понудени од страна на оригиналниот производител.Никакви гаранции за овој производ се нуди исклучиво со Up Start Компоненти.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите