.

.

8-Рака PEG-OPSS, MW 10k (5g)

8-Рака PEG-OPSS, MW 10k (5g)

DEN 316.80

Износ
Во продавницата.

8-Рака PEG-OPSS е multiarm КОЛЧЕ изведени со OPSS групи во секој терминал на осум оружје поврзани со една hexaglycerol јадро.OPSS, orthopyridyl disulfide е исто така, повика на ПДП, ПДП : 3-(2-pyridyldithio) propionic acid.На orthopyridyl disulfide или pyridyldithio функционална група селективно реагира со слободни thiol, SH, sulfhydryl или mercapto да се формира оксидација, редукција и реверзибилна disulfide бонд.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите