.

.

ДОНЧО-ДЕЦА Louver 2 Фиока Градите/Полиците, Антички Сива

ДОНЧО-ДЕЦА Louver 2 Фиока Градите/Полиците, Антички Сива

DEN 6239.76

Износ
Во продавницата.

2 ФИОКА ГРАДИТЕ СО ПОЛИЦИ.РАБОТИ СО ДОНЧО-790 A-AG НИСКА МАНСАРДА.ИСТО ТАКА, МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ КАКО САМОСТОЈНА ЕДИНИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ.АНТИЧКИОТ СИВА ЗАВРШИ. 2 ФИОКА ГРАДИТЕ СО ПОЛИЦИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ СО ДОНЧО-ДЕЦА 790 A-AG НИСКА ТАВАНСКИ ИЛИ КАКО САМОСТОЈНА ЕДИНИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ СО ПОЛИЦИ.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите