.

.

Производство INCOM: GHS1221 HazCom 2012 Лична Заштитна Опрема (PPE) Идентификација Pictogram Етикета Влошки, Чизми, 1 инч Секој, 1,120 Вкупно Labels

Производство INCOM: GHS1221 HazCom 2012 Лична Заштитна Опрема (PPE) Идентификација Pictogram Етикета Влошки,

DEN 769.20

Износ
Во продавницата.

И им обезбеди на вашите вработени со брз и лесен начин да се идентификуваат потребната Лична заштитна Опрема.Етикети се произведени од високо сјајна хартија акции со постојан лепило.Печатени во листови и поместена со картон backer.Секој лист е перфориран за да се овозможи отстранување кога ќе биде завршен. 1" се 1, 120 labels по подлога.И им обезбеди на вашите вработени со брз и лесен начин да се идентификуваат опасност класи и лична заштитна опрема барања.Нашите етикети се произведени од високо сјајна хартија акции со постојан притисок чувствителни лепило за олеснување на примена и подолга трајност.Бидете чисти, професионален изглед етикети во минути.Печатени во листови и поместена со картон backer за леснотијата на користење.Секој лист е перфориран за да се овозможи отстранување кога ќе биде завршен.На U. С. медицина на трудот на Безбедност и Здравје Администрација (OSHA), ревидиран во опасност комуникација стандард во 2012 година. Оваа ревизија е направено за да се усогласат сад со Обединетите Нации за глобалната хемиска етикетирање на системот.Овој систем се нарекува Глобално Хармонизираниот Систем на Класификација и Означување на Хемикалии, или GHS.Над седумдесет земји во светот веќе спроведување на GHS систем.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите