.

.

Ван Wezel 3223808 Надворешните Ретровизори

Ван Wezel 3223808 Надворешните Ретровизори

DEN 2622.48

Износ
Во продавницата.

Производителот гаранција може да не се применува.Надворешно/Внатрешно Огледало : Заврши Огледало; Конвексни; за електрични огледало на вредноста; Heatable.Спарени член броеви : 3223807. Квалитет На Производот.Овој дел се вклопува следниве модели : Мицубиши Colt Мк V 1300 (1995 - 2003) 60k W Мицубиши Colt Мк V 1300 GL,GLX (1995 - 2003) 55k W Мицубиши Lancer Мк VI 2.0 16 V EVO (1995 - 2003) 206k W Мицубиши Colt Мк V 1600 (1995 - 2003) 76k W Мицубиши Colt Мк V 1600 GLX (1995 - 2003) 66k W Мицубиши Lancer Мк VI 1.6 16 V (1995 - 2003) 66k W Мицубиши Colt Мк V 1500 (1995 - 2003) 69k W Мицубиши Lancer Мк VI 1.3 12 V (1995 - 2003) 55k W Мицубиши Lancer Мк VI 1.5 16 V (1995 - 2003) 69k W Оваа листа е пример за сите компатибилен автомобили за овој дел.Осигурете се дека овој производ ќе ви одговара на вашиот автомобил со користење на дел пронаоѓач погоре.Еквивалент Дел Броеви : МИЦУБИШИ MR322428; МИЦУБИШИ MR478896; ЏОНС 52183821; HAGUS 7841; DIEDERICHS 5806224; ALKAR 6126682; AUGROS 34600577; AUGROS 3460770 C; SCHLIECKMANN 10889822.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите