.

.

Се развива Азот, 4 L / 1 fl. гал.

Се развива Азот, 4 L / 1 fl. гал.

DEN 383.76

Износ
Во продавницата.

Азот додаток за Засадени Аквариум.На концентрирана мешавина од азот извори предвидени во двете нитрат форма и растителни склопот на амониум форма.Ќе не ослободи слободен амонијак, бидејќи амониум во развива азот е complexed и недостапен до користени од страна на растенијата.Азот е еден од трите главни микро хранливи состојки потребни од страна на растенија и често може да стане ограничувачки фактор за раст во процут систем. 250 milliliters третира 500 до 5000 НИ литри.Азот е еден од главните три макро хранливи материи (азот, фосфор, калиум : npk) бара од растенија и често може да стане ограничувачки фактор за раст во процут систем.Се развива азот е концентриран (15, 000 mg/L) комбинација на азот извори.Тоа обезбедува азот во двете нитрат форма и фабриката склопот на амониум форма.Сепак, нема слободен амонијак е пуштен на слобода, бидејќи на амониум во развива азот е complexed и недостапен до користени од страна на растенијата.Се развива азот, исто така, обезбедува нитрат и за оние растенија што лесно може да се користат нитрати, како и.За Максимална корист употреба се развива со Фосфор и се развива Калиум.Гарантира анализа : вкупен азот (N)... 1.5%.потекнува од : Калиум нитрат, carbamidine.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите