.

.

Klipsch 7.2 Систем со 2 RP-280F Кула Јазик, 1 RP-250C Центар Говорник, 4 Klipsch RP-250S Опкружувачки Звучници, 2 БИК/Acoustech Платинум Серија PL-200 Subwoofer + AudioQuest Пакет

Klipsch 7.2 Систем со 2 RP-280F Кула Јазик, 1 RP-250C Центар Говорник, 4 Klipsch RP-250S Опкружувачки Звучници,

DEN 331.20

Износ
Во продавницата.

Ќе добиете : 2 Klipsch RP-280 F Кула Звучници + 1 Klipsch RP-250 C Центар Звучник + 4 Klipsch RP-250 S Опкружувачки Звучници + 2 БИК/Acoustech Платинум Серија PL-200 Subwoofer + 1 Audio Quest Пакет. 0. 0. 0. 0. Ќе добиете : 2 Klipsch RP-280 F Кула Звучници + 1 Klipsch RP-250 C Центар Звучник + 4 Klipsch RP-250 S Опкружувачки Звучници + 2 БИК/Acoustech Платинум Серија PL-200 Subwoofer + 1 Audio Quest Пакет Klipsch RP-280 F Floorstanding Кула Звучници : Фреквенција одговор : 31-24 Khz +/- 3d BSensitivity : 98d B @ 2.83 V/ 1m Power ракување (континуирано/ врв) : 150 W/ 160 WNominal отпорност : 8 Ohms Compatible Crossover фреквенција : 1400 Hz High фреквенција возач : 1-инчен титаниум LTS tweeter со хибридни пресек Tractrix horn Low фреквенција возач : Dual 8-инчен cerametallic конус woofers Enclosure тип : Бас Рефлекс преку задните-отпуштање Tractrix port Inputs : Dual обврзувачки мислења/ bi-жица/ bi-amp Klipsch RP-250 C Центар Говорник : Фреквенција одговор : 67-24khz +/- 3d BSensitivity : 96d B @ 2.83 VPower ракување (континуирано/ врв) : 125 W/ 500 WNominal отпорност : 8 Ohms compatible Crossover фреквенција : 1600 Hz High фреквенција возач : 1-инчен титаниум LTS tweeter со хибридни пресек Tractrix horn Low фреквенција возач : Quad 5.25-инчен cerametallic конус woofers Enclosure тип : Бас Рефлекс преку задните-отпуштање Tractrix port Inputs : Еден задолжителен posts Klipsch RP-250 S Опкружувачки Звучници : Фреквенција одговор : 58-24 Khz +/- 3d BSensitivity : 95d B @ 2.83 V/ 1m Power ракување (континуирано/ врв) : 100 W/400 WNominal отпорност : 8 Ohms compatible Crossover фреквенција : 1500 Hz High фреквенција возач : dual 1-инчен титаниум LTS tweeter со хибридни пресек Tractrix horn Low фреквенција возач : Dual 5.25-инчен cerametallic конус woofers Enclosure тип : Sealed Inputs : Еден задолжителен posts BIC/Acoustech Платинум Серија PL-200 subwoofer PL-200 е управувано од страна на audiophile state-of-the-art БАШ amplif.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите