.

.

Zing Уво Тавански Вентилатор Switch ZE-268S6 3 Брзина 4 Жица Повлече Синџир Контрола Switch за Тавански Вентилатор за Контрола на Брзината, Switch за Тавански Вентилатор, Светло, Ѕ?

Zing Уво Тавански Вентилатор Switch ZE-268S6 3 Брзина 4 Жица Повлече Синџир Контрола Switch за Тавански Вентилатор

DEN 261.36

Износ
Во продавницата.

Zing Уво Тавански Вентилатор Switch 3 брзина 4 жица повлече синџир replacment : Модел ZE-268 S6. Фан Вклучите Функцијата : ОФ, Висок, Среден, Низок. (L-1, L-2-3, О-3. ).ZE-268 S6 Тавански Вентилатор Switch Електрични Оценка : 6 A/125 VAC - 3А/253 VAC.Таванот Фан Делови Сертификати : УЛ одобрени (САД) - АДС уверение (Канада).Совршена за домашни апликации како што Таванот Фанови, Ѕидни Светилки, Кабинет Светлина.Љубезно ве потсетам : ве Молам исклучете го моќ, за да фан пред отстранување на старите вклучите и бидете сигурни да се запишам на позицијата на сите жици дека ќе го исклучите во процесот на отстранување на прекинувачот.Спецификација : ZE-268 S6 тавански вентилатор switch 3 брзина 4 жица ротари контрола на прекинувачот е дизајниран за 4-жица инсталации.Ова е еден пол, тројно се фрли прекинувач со четири позиции.Мора да се обрне внимание на електрична енергија безбедност!! 3 контрола на брзината : Висок, Среден, Низок 4 Жица :ИСКЛУЧУВАЊЕ,L-1, L-2-3, О-3 Switch Тип : Повлечете синџир switch Дебелина : 2 сантиметри Оперативен напон : 125 ~ 250 V Преоптоварување на струјата : 6 А агол на Ротација : 360 степени Електрични Оценка : 6 A/125 VAC - 3А/250 VAC Сертификати : УЛ одобрени (САД) - АДС уверение (Канада) Што е вклучена во вашиот пакет : 2 Тавански Вентилатор Switch.

Параметрите на производот

ZE-268S6 ceiling fan switch 3 speed 4 wire rotary control switch is designed for 4-wire installations. This is a single pole, triple throw switch with four positions. Must pay attention to electricity safety!! :
3 speed control:
High, Medium, Low
4 Wire :OFF,L-1, L-2-3, L-3 :
Switch Type:
Pull chain switch
Thickness:
2 centimeters
Operating voltage:
125 ~ 250 V
Overload current:
6 A
Rotation angle:
360 degrees
Electrical Rating:
6A/125VAC - 3A/250VAC
Certifications:
UL approved (USA) - CSA certified (Canada)

Им се допаѓа и на купувачите