.

.

SIEMENS Q22030CT 30 Двојно Два 20-Amp Еден Пол Коло Прекинато, Како што е Прикажано На Сликата

SIEMENS Q22030CT 30 Двојно Два 20-Amp Еден Пол Коло Прекинато, Како што е Прикажано На Сликата

DEN 662.40

Износ
Во продавницата.

Еден 30-Amp двоен скок, двајца 20-Amp еден пол.Triplex 1/2-Инчен рамка.Приклучок тип.Простор За Заштеда На Енергија.УЛ наведени.Siemens простор за заштеда на енергија, приклучок во прекинувачи се наменети за употреба во Siemens EQ, Siemens Ultimate ИТЕ, и Гулд оптоварување центри и метар комбинации кои се оценети да се прифати тип QT breakers.Проверете жици дијаграм за да потврдите.Опис на производот Siemens простор за заштеда на енергија, приклучок во прекинувачи се наменети за употреба во Siemens EQ, Siemens Ultimate ИТЕ, и Гулд оптоварување центри и метар комбинации кои се оценети да се прифати тип QT breakers.Проверете жици дијаграм за да потврдите.За да се обезбеди гаранција на Siemens панел не е voided, употребата на Siemens breakers е потребно.На triplex breakers обезбеди две еден пол и еден двоен скок breakers во половина од просторот.Овие triplex, 1/2-Инчен рамка breakers се идеални кога нова кола се бара во панел кој нема достапни места.Siemens силно се препорачува против употребата на "користи" breakers.Инсталација на користени breakers во Siemens панел уништува гаранцијата на панелот.Siemens не продаваат користи breakers и не се одобрени од било кој 3 партија продавачот да го стори тоа.Од Производителот SIEMENS простор за заштеда на енергија, приклучок во прекинувачи се наменети за употреба во SIEMENS EQ, SIEMENS Ultimate ИТЕ, и Гулд оптоварување центри и метар комбинации кои се оценети да се прифати тип QT breakers.Проверете жици дијаграм за да потврдите.За да се обезбеди гаранција на SIEMENS панел не е voided, употребата на SIEMENS breakers е потребно.На triplex breakers обезбеди две еден пол и еден двоен скок breakers во половина од просторот.Овие triplex, 1/2-Инчен рамка breakers се идеални кога нова кола се бара во панел кој нема достапни места.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите