.

.

YAOHUIMI Замена Далечински Управувач за Omni AlpicAir AFRIMEC RG57A2/BGEF RG57A3/BGEF RG57B/BGE A/C

YAOHUIMI Замена Далечински Управувач за Omni AlpicAir AFRIMEC RG57A2/BGEF RG57A3/BGEF RG57B/BGE A/C

DEN 479.52

Износ
Во продавницата.

RG57 H4 B/BGEFU1 RG57 HB/BGE RG57 K7(Б)/BGEF RG57 K7/BGEF RG57 K7 B/BGEF RG57 OB/BGE-OS RG70 E/BGEF.Дисплеј во Двете Целзиусови и целзиусови степени.Зелени Осветлување, Тоа е многу лесен и удобен да се Работи на далечински управувач во текот на ноќта.Можеби ова далечинска контрола изгледа различно од вашиот стар далечински управувач,но овој е ажурирана може да се работат со твоите AC.Ве молиме забележете : Оваа не е универзален далечински управувач, ве молиме проверете со вашиот клима уред модел или далечински управувач модел пред да нарачате.Вие не треба да се грижи за бренд. ▲ Замена за Далечинска Контрола за : Rg57 A3/Bgef,Rg57 A2/Bgef,Rg57 B/Bge,Rg57 D/Bge за Midea/Супер General/Пронаоѓач, RG57 A6/BGEFU1 CR166-RG57 A6 EU-6 , RG57 A6/BGEFU1for Midea maxicool, RG57 A7/BGEF RG57 A6/BGEFU1 CR166-RG57 A6 EU-6 RG57 D/BGE RG57 B/BGE RG57 A2/BGEF RG70 E/BGEF за Midea Mr Cool Пионер, RG57 A7/BGEF RG57 A6/BGEFU1 CR166-RG57 A6 EU-6 RG57 D/BGE RG57 B/BGE RG57 B2/BGE RG57/BGE RG57 A/BGE за Midea Mr Cool Пионер, RG57 B/BGE за SAMIX, RIENT RG57 B1/BGE RG57 B/BGE RG57 B2/BGE, Синклер RG57 ПЕПЕЛ-18 AIK ПЕПЕЛ-24 AIK ПЕПЕЛ-09 AIK ПЕПЕЛ-13 AIK & maxicool RG57 A4/BGEF RG57 A6/BGEF, Toshiba RG57 H3(Б) RAC-PD0811 CRU RAC-PD1011 CRU RAC-PD1211 CRU .▲ Дисплеј во Целзиусови и целзиусови степени. ▲ Зелени Осветлување, Тоа е многу лесен и удобен да се Работи на далечински управувач во текот на ноќта. ▲ Можеби ова далечинска контрола изгледа различно од вашиот стар далечински управувач,но овој е ажурирана може да се работат со твоите AC. ▲ Ве молиме забележете : Оваа не е универзален далечински управувач, ве молиме проверете со вашиот клима уред модел или далечински управувач модел пред да нарачате.Вие не треба да се грижи за бренд.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите