.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO S102VN0230MR143/050 NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO S102VN0230MR143/050 NSNP-ОЕМ

DEN 652.80

Износ
Во продавницата.

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).ОПРЕМА РЕДУКТОР.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите