.

.

MACHEREY-NAGEL 730164 CHROMABOND ЈП Frit за Полипропилен Колумна, 1 ml Волумен (Пакување од 250)

MACHEREY-NAGEL 730164 CHROMABOND ЈП Frit за Полипропилен Колумна, 1 ml Волумен (Пакување од 250)

DEN 3823.44

Износ
Во продавницата.

За одделни пакување на специфицирате било колони со CHROMABOND adsorbents.Направени на ЈП. 1m L Јачина на звук.Пакување од 250. MACHEREY-NAGEL 730164 CHROMABOND ЈП Frit за Полипропилен Колумна, 1m L Волумен, Пакување од 250. Овој производ е направена во Германија и произведени од страна на MACHEREY-NAGEL.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите