.

.

Softio LF534KB Универзална PCI ЕП/ECP Паралелни Порт Адаптер Картичка

Softio LF534KB Универзална PCI ЕП/ECP Паралелни Порт Адаптер Картичка

DEN 847.20

Износ
Во продавницата.

SPP / PS2 / Bi-directional / EPP1.7/ECP Режим во Согласност со 5 Volt Ниво на Менувањето. 30 k V ESD IEEE 1284 Паралелни Порт Заштита.Целосна Висина & Ниска Висина Монтажа.Windows NT4, Vista, ME, XP, 2000, 98, 95, DOS & gnu / Linux САМО (**Windows 7 и подоцна НЕ се ПОДДРЖАНИ**). 5 Годишна Гаранција.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите