.

.

Шпански Збор се Најде Загатка Книги за Возрасни Постари лица -- Сет од 6 Зборот за Пребарување Книги (Околу 390 Загатки Вкупно) ~ Libros де Búsqueda де Palabras y Crucigramas Став Adultos

Шпански Збор се Најде Загатка Книги за Возрасни Постари лица -- Сет од 6 Зборот за Пребарување Книги (Околу

DEN 274.80

Износ
Во продавницата.

Шпански Збор се Најде Загатка Книги за Возрасни Постари лица со Над 300 Награда Налепници.Búsqueda де palabras en español libros де rompecabezas став adultos mayores един más де 300 pegatinas де recompensa. 6 книги полни со стимулирање на зборот загатки зборови умно скриени во секој загатка. 6 libros llenos де estimulantes rompecabezas де palabras, palabras ingeniosamente escondidas en cada rompecabeza.Фасцинантен теми во текот на.Fascinantes temas на través де лос libros.Секоја книга мерки 8x11 инчи и содржи околу 80 страници. 398 уникатен зборот за пребарување на загатки.Cada libro mide 8x11 pulgadas e incluye aproximadamente 80 páginas. 398 rompecabezas únicos де búsqueda де palabras.Сите нови загатки, сите нови зборови, нов формат и дизајн.Часа на умот-стимулирање на забава.Todos nuevos rompecabezas, todas nuevas palabras, nuevo formato y diseño.Horas де diversión estimulante де ла mente.Шпански Збор се Најде Загатка Книги за Возрасни Постари.Búsqueda де palabras en español libros де rompecabezas став adultos mayores. 6 книги полни со стимулирање на зборот загатки зборови умно скриени во секој загатка. 6 libros llenos де estimulantes rompecabezas де palabras, palabras ingeniosamente escondidas en cada rompecabeza.Фасцинантен теми во текот на.Fascinantes temas на través де лос libros.Секоја книга мерки 8x11 инчи и содржи околу 80 страници. 398 уникатен зборот за пребарување на загатки.Cada libro mide 8x11 pulgadas e incluye aproximadamente 80 páginas. 398 rompecabezas únicos де búsqueda де palabras.Сите нови загатки, сите нови зборови, нов формат и дизајн.Часа на умот-стимулирање на забава.Todos nuevos rompecabezas, todas nuevas palabras, nuevo formato y diseño.Horas де diversión estimulante де ла mente.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите