.

.

Lee_store Нови за HP 4-Pin 644724-001 644725-001 724801-001 ПРОЦЕСОРОТ Heatsink Фан Про 3000 3010 3400 3405 3500 3515 3380 A6000 P7 H8 P7-1010 Завист 750-114 700-216 400G1 1150 1155 1156 1151 Серија Фан

Lee_store Нови за HP 4-Pin 644724-001 644725-001 724801-001 ПРОЦЕСОРОТ Heatsink Фан Про 3000 3010 3400 3405

DEN 527.76

Износ
Во продавницата.

Lee_store Нови за HP 4-Pin 644724-001 644725-001 724801-001 ПРОЦЕСОРОТ Heatsink Фан Про 3000 3010 3400 3405 3500 3515 3380 A6000 P7 H8 P7-1010 Завист 750-114 700-216 400 G1 1150 1155 1156 1151 Серија Фан.Lee_store Нови за HP 4-Pin 644724-001 644725-001 724801-001 ПРОЦЕСОРОТ Heatsink Фан Про 3000 3010 3400 3405 3500 3515 3380 A6000 P7 H8 P7-1010 Завист 750-114 700-216 400 G1 1150 1155 1156 1151 Серија Фан.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите