.

.

OEMTOOLS 24399 Вакуум Пумпа за Масло, 8 мл

OEMTOOLS 24399 Вакуум Пумпа за Масло, 8 мл

DEN 1166.40

Износ
Во продавницата.

Ја подобрува животот на пумпа. 8 мл.Шише.Соодветен за Употреба во Пумпи Направени од страна на Повеќето Производители.ОЕМ премија за вакуум пумпа за масло е исклучително висок квалитет, сериозно хидро третирани вакуум пумпа за масло.Нафта е соодветен за употреба во пумпи направени од страна на повеќето производители.Препорачливо е дека вакуум пумпа за масло се промени по секоја употреба да се подобри услугата и животот на пумпата.Перформансите на вашиот пумпа зависи од редовен сервис и на квалитетот и чистотата на вакуум пумпа за масло што ги користите.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите