.

.

Markwort Брзина Сензор Жолт Капак Софтбол

Markwort Брзина Сензор Жолт Капак Софтбол

DEN 1027.68

Износ
Во продавницата.

Контрола на ветар до тоа, и фрли. КОНТРОЛА, ПОТВРДИ едноставно одете во #4 за да го активирате "Зафат Сензори Режим" повторно.За pitching фрлање обука само, да не се удри со лилјак или на тврди површини.Markwort Спортски Стока е трета генерација семеен бизнис во Св.Чувајте ги практикуваат за да се подобри вашите MPH!Без разлика дали се во средно училиште или колеџ лига, вие само може да се фрли на следната no-играч!.Се користи како обука помош за било која возраст и ниво на вештина.нејзините штрајк!.Прочитај ги сите функции во вклучени Настава на Состојба.Нејзините сите за наука и статички електрицитет.Официјалната големина и тежина.Тоа не е направено да се фрли против некоја тврда површина.Тоа не е направено да се фрли против некоја тврда површина.LCD гледачот прозорецот прикажува различни начини и резултатите што ќе притиснете на Копчето Start, а се користат функциите.Ако истече времето во #5, ќе се види на оддалеченост број прикажан во LCD прозорец; едноставно одете во #4 за да го активирате "Зафат Сензори Режим" повторно.Брзина прикажува на LCD прозорец.Обука помош за pitching и фрлање.Вие сега имаат активирано Зафат Сензори за целата површина на топката (тоа останува активна за 1 минута).Отпуштете го копчето start кога ќе го видите вашиот појавување на далечина се појави.Тоа, исто така, сетила неактивност и ќе се затвори себе off.Официјалната големина и тежина. МЕРЕЊЕ НА ОБУКА ОБЛАСТ : Да се добие точна MPH отчитување на вашиот фрли, мерење на растојанието во вашиот тренинг област од стомна да го catcher (Опции програмиран во топка : 40 фт, 43 фт, и 46 ft).

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите