.

.

Mobil 1 M1C-451A Продолжи Извршувањето на Филтерот за Масло, Пакување од 2

Mobil 1 M1C-451A Продолжи Извршувањето на Филтерот за Масло, Пакување од 2

DEN 239.28

Износ
Во продавницата.

Содржи синтетички влакна, кои помагаат за промоција чисто масло - за поддршка на долго мотор живот и перформанси.Ги отстранува повеќе загадувачи од конвенционалните филтри.Го намалува отпорност на масло проток истовремено подобрување на филтер ефикасност.Withstands до 9x нормалниот оперативен систем притисок.Масло филтри се користи за да биде генеричка afterthought.Но, со кои се гарантира заштита, за период до една цела година, Mobil 1 Продолжен Перформанси Масло Филтер е создавање на една цела нова премија category.By чување масло почиста подолго, тоа обезбедува додадена вредност, можност да им даде на вашите клиенти практичноста и заштеди кои доаѓаат од тоа да биде во можност да одат до една полна година помеѓу масло промени.Кога се користи заедно со новите Mobil 1 Годишен Заштита на моторно масло, возачите може да оди до една цела година, или до 20.000 милји, без да ја менуваат нивната нафта или нивниот филтер.Плус, тие да добијат мир на умот, која доаѓа заедно со технолошки напредни перформанси.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите