.

.

250 Холограмот Проверки - Top Позицијата. Високо Ниво На Безбедност Од Бланко Чекови. Најдобри Се Купи! (Зелена Scallop)

250 Холограмот Проверки - Top Позицијата. Високо Ниво На Безбедност Од Бланко Чекови. Најдобри Се Купи! (Зелена

DEN 719.76

Износ
Во продавницата.

250 Холограмот Високо Ниво На Безбедност Од Бланко Чекови.Проверка на (Горе) Позиција.Да се спореди со Intuit Quicken и Quickbook Безбедна Премиер холограмот проверки. 9 Безбедносни Карактеристики.Големина : 8½" x 11".Перфорација Позиции : 3½ & 7 (врв & центар проверки)).Американскиот Национален Институт за Стандарди го имплементиравме нови промени на MICR Clearband.ANSI X9.100-160-1-2021 : Магнетни Мастило Печатење (MICR) – Дел 1 : Поставеност И Локација.Овие промени биле одобрени 22 јули 2021.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите