.

.

Caltric Задната Оска Внатрешниот И Надворешниот Cv Подигање Колекции Компатибилен со Поларис Sportsman 500 2008-2010

Caltric Задната Оска Внатрешниот И Надворешниот Cv Подигање Колекции Компатибилен со Поларис Sportsman 500

DEN 506.64

Износ
Во продавницата.

Компатибилен со Поларис models SPORTSMAN 500 4 X4 EFI ХО 2008 SPORTSMAN 500 4 X4 EFI СКАНДИНАВСКИТЕ 2008 SPORTSMAN 500 4 X4 ХО 2008-2010 SPORTSMAN 500 4 X4 EFI 2009 SPORTSMAN 500 4 X4 EFI ТРАКТОР 2009-2010 SPORTSMAN 500 4 X4 ХО МЕЃУНА 2010 SPORTSMAN 500 ТУРИНГ EFI 2008-2009 SPORTSMAN 500 ТУРИНГ ХО 2010 SPORTSMAN 500 ТУРИНГ ХО МЕЃУНА 2010 година.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите