.

.

5pcs Tebuyus GY-521 MPU-6050 MPU6050 Модул 3 Оска аналогни жиро сензори+ 3 Оска Акцелеметарски Модул

5pcs Tebuyus GY-521 MPU-6050 MPU6050 Модул 3 Оска аналогни жиро сензори+ 3 Оска Акцелеметарски Модул

DEN 756.00

Износ
Во продавницата.

Чип : MPU-6050. Напојување : 3v-5 V моќ.Gyroscope опсег : + 250 500 1000 2000 ¢ ° / s.Забрзување опсег : ¢± 2 ¢ ± 4 ¢ ± 8 ¢ ± 16 g.Чип вграден во 16-битна AD конвертор, 16 бита на податоци излез. 5pcs Tebuyus GY-521 MPU-6050 MPU6050 Модул 3 Оска аналогни жиро сензори+ 3 Оска Акцелеметарски Модул.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите