.

.

S CAM RH L=20 3/8 SPL 1.5-10

S CAM RH L=20 3/8 SPL 1.5-10

DEN 609.60

Износ
Во продавницата.

Светот Американски.Држава на уметноста технологија се користи за производство на сите светски Американски кочница camshafts.Вратило splines се машина валани со термички третман, како последен чекор за долгорочна сигурност.Сите наши camshafts се проверуваат за да OEM спецификации.За најголем сигурност и безбедност изберете светот Американски бренд на camshafts и camshaft хардвер колекции.Среден запад камион & авто делови, Inc.Беше основана во 1946 година како воен вишок на добавувачот.Среден запад материјали cid и OEM прирачник drivetrain компоненти за тешки, средни, light duty и перформанси апликации.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите