.

.

Garmin BlueChart g2 Визија HD - VUS031R - Југозапад Карибите - microSD153;/SD153;

Garmin BlueChart g2 Визија HD - VUS031R - Југозапад Карибите - microSD153;/SD153;

DEN 4706.40

Износ
Во продавницата.

Истиот Ден Превозот на Барање.Најдобра Вредност и Перформанси во својата Класа.Нашата Премиум Табелата Offering Derived од официјалните листи и приватни извори за да се обезбеди навигациони помагала, место soundings, длабочина контури, плимата и струи, и детални има и marinas Garmin Авто Наведување технологија покажува предложен пат до destination1 Depth Спектар Засенчување до 10 длабочина се движи ви овозможува да ја прикажувате вашата целна длабочина на glance Up 1-нога контури обезбеди повеќе точни опис на дното структура за подобрување на риболов на топ листите и navigation Shallow Вода Засенчување функција овозможува длабочината на засенчување на кориснички дефинирани ниво да помогне во navigation Unique 3 D прикази како Mariner Eye и Fish Eye обезбеди дополнителна перспектива и над и под вода line High-резолуција сателитски снимки на пристаништа, марини, мостови и навигациони ознаки за супериорен situational awareness Auto Guidance1 Auto Водство технологијата брзо се пресметува предложен патот со користење на вашиот брод е димензии и предложи пат да го следат.Општа покриеност на северната половина на Заливот на Панама.Blue Chart® g2 Визија® HD - VUS031 R - Југозапад Карибите - micro SD™/SD™Покриеност : Детална покриеност на северниот брег на Централна Америка од Cancun, Mexico да Barranquilla, Колумбија, вклучувајќи го и Панама Канал во целост.Mariner Eye View Provides.Бесплатни Белата Ракавица Сервис - Само-Праша-Што-Се-Заштита-на-се Тоа.Детални Contours Blue Chart g2 Визија HD карактеристики 1-нога контури кои обезбедуваат повеќе точни опис на дното структура за подобрување на риболов на топ листите и дополнителни детали во мочуришта, канали и пристаништето планови.Исто така, вклучува детална покриеност на брег на Куба, Јамајка, и Caymans во целост.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите