.

.

PH Метар -2.0 да 20.0 pH Опсег

PH Метар -2.0 да 20.0 pH Опсег

DEN 1658.40

Износ
Во продавницата.

p H Метри.Тестирање на вода Опрема и Метри.Лабораториски Материјали.ЛАБОРАТОРИСКИ МАТЕРИЈАЛИ.PH Метар p H Опсег -2.0 да 20.0 -2.00 да 20.00 -2.000 да 19.999 ORP Спектар -1200 да 1200m V -2500 да 2500m V Автоматска Температурна Компензација Да се Прикажува Температурата Спектар -5 Степени на 105 Степени C Оперативни Temp Опсег (F) 23.0 Степени да 221 Степени Оперативни Temp Опсег (C) -5 Степени на 105 Степени Екранот позадинско осветлување Автоматски Исклучете Без Меморија 5000 Податочни Множества (Автоматско Логирање) 500 Податочни Множества (Прирачник Влезете) Температурна Компензација Спектар Auto/Manual -25 Степени на 130 Степени Ц.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите