.

.

Starrett 380-12 12-Инчен Челик Straight Edge

Starrett 380-12 12-Инчен Челик Straight Edge

DEN 1680.00

Износ
Во продавницата.

Прецизност земјата и убаво заврши цврсти Starrett стандарди.Нивната дебелина и дизајн дозвола од нив да ја задржат својата форма и точност.Unexcelled за цртање или scribing прави линии и проверка на површини за правост.Тие не се beveled или дипломирани.Од Производителот На Starrett 380 Серија Челик, прави Агли се прецизност земјата и убаво заврши цврсти Starrett стандарди.Тие се unexcelled за цртање или scribing прави линии и проверка на површини за правост.Нивната дебелина и дизајн дозвола од нив да ја задржи формата и точност, но се уште се во преносни и лесно да се справи.Тие не се beveled или дипломирани Starrett 380 Серија челик straight edge е прецизност земјата и убаво заврши цврсти Starrett стандарди.Тоа е unexcelled за цртање или scribing прави линии и проверка на површини за правост.Нејзината дебелина и дизајн дозволи да ја задржи формата и точност, но се уште се во преносни и лесно да се справи.На 380 Серија не е beveled или дипломирани.На 385 Серија се beveled една предност, но не дипломирале.На 387 Серија има една предност што е и beveled и дипломирал во 32nds од очигледна.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите