.

.

HVACSTAR Хидраулична Пумпа 87314177 за Случај Трактор MAXXUM 100 MAXXUM 110 MAXXUM 115 MAXXUM 120 MAXXUM 125 MAXXUM 130 MXU110 MXU115 MXU130 Нови.Холандија T6010 T6020 T6030 T6040 T6050 T6060 T6070

HVACSTAR Хидраулична Пумпа 87314177 за Случај Трактор MAXXUM 100 MAXXUM 110 MAXXUM 115 MAXXUM 120 MAXXUM 125

DEN 10029.60

Износ
Во продавницата.

Дел број : 87314177 47135548 84263360 87319386 0517725309. 87314177 47135548 84263360 87319386 0517725309 Хидраулична Пумпа.компатибилен со Случајот Трактор MAXXUM 100 MAXXUM 110 MAXXUM 115 MAXXUM 120 MAXXUM 125 MAXXUM 130 MAXXUM 135 MAXXUM 140 MAXXUM 145 MAXXUM 150 MXU110 MXU115 MXU130 МАГНУМ 180 МАГНУМ 190 МАГНУМ 210 ПУМА 115 ПУМА 125 ПУМА 130 ПУМА 140 ПУМА 145 ПУМА 155 ПУМА 160 ПУМА 165 ПУМА 170 ПУМА 180 ПУМА 185 ПУМА 195 ПУМА 200 ПУМА 210 ПУМА 215 ПУМА 230 ПУМА 2304 PUMA1854 PUMA2104. компатибилен со Нови.Холандија Трактор T1804 T2104 T2304 T6030 T6050 T6070 T6080 T6090 T7030 T7040 T7050 T7060 T7.170 T7.185 T7.200 T7.210 T7.220 T7.235 T7.250 T7.260 T6.120 T6.125 T6.140 T6.145 T6.150 T6.155 T6.160 T6.165 T6.175 T6.180 T6010 T6020 T6040 T6060 TS100 A TS100 A СТАНДАРД TS110 A СТАНДАРД TS115 A СТАНДАРД TS130 A СТАНДАРД.Ако имате било какви прашања,ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе се обидеме потрудиме да се реши тоа за вас.Дел број : 87314177 47135548 84263360 87319386 0517725309 Апликација : компатибилен со Casecompatible Случај со Трактор MAXXUM 100 MAXXUM 110 MAXXUM 115 MAXXUM 120 MAXXUM 125 MAXXUM 130 MAXXUM 135 MAXXUM 140 MAXXUM 145 MAXXUM 150 MXU110 MXU115 MXU130 МАГНУМ 180 МАГНУМ 190 МАГНУМ 210 ПУМА 115 ПУМА 125 ПУМА 130 ПУМА 140 ПУМА 145 ПУМА 155 ПУМА 160 ПУМА 165 ПУМА 170 ПУМА 180 ПУМА 185 ПУМА 195 ПУМА 200 ПУМА 210 ПУМА 215 ПУМА 230 ПУМА 2304 PUMA1854 PUMA2104compatible со Нови.Holland TRACTORS T1804 T2104 T2304 T6030 T6050 T6070 T6080 T6090 T7030 T7040 T7050 T7060 T7.170 T7.185 T7.200 T7.210 T7.220 T7.235 T7.250 T7.260 T6.120 T6.125 T6.140 T6.145 T6.150 T6.155 T6.160 T6.165 T6.175 T6.180 T6010 T6020 T6040 T6060 TS100 A TS100 A СТАНДАРД TS110 A СТАНДАРД TS115 A СТАНДАРД TS130 A СТАНДАРД.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите