.

.

Премиум Server Виртуелизација DL380 25 Bay 16-Core 160GB RAM меморија 7.3 ТБ РАЦИЈА (Продолжува)

Премиум Server Виртуелизација DL380 25 Bay 16-Core 160GB RAM меморија 7.3 ТБ РАЦИЈА (Продолжува)

DEN 17998.80

Износ
Во продавницата.

Proliant DL380 25 Bay SFF Сервер. 2x 2.20 GHz E5-2660 16-Јадра Вкупно. 160 GB RAM / 25 x 300мк САС 10k 2.5" HDD.Smart Array P420i w/ 512 MB. 1 GB X 4 PORT АДАПТЕР,DVD-ROM-ОТ. 2x 460 W ПСУ ,Без Шини / Нема Оперативен Систем.Proliant DL380 25 Bay SFF Сервер. 2x 2.20 GHz E5-2660 16-Јадра Вкупно 160 GB RAM / 25 x 300мк 10k САС 2.5" Smart HDD Низа P420i w/ 512 MB DVD-ROM-от 1 GB X 4 PORT АДАПТЕР,DVD-ROM-от 2x 460 W ПСУ , Без Шини / Нема Оперативен Систем.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите