.

.

01 02 015 Софтвер Радио Приемник, DSP Примачите 85dB Динамичен Отпор 3.5 во IPS Екран на Допир за USB Конекција за домашно Кино за Студио

01 02 015 Софтвер Радио Приемник, DSP Примачите 85dB Динамичен Отпор 3.5 во IPS Екран на Допир за USB Конекција

DEN 700.80

Износ
Во продавницата.

Моќни Функции : Моќен stm32h743 со часовник фреквенција на 480 Mhz и голем дисплеј со 3.5 во IPS екран на допир функција.Подобрување на HF Прифатниот : Да се подобри HF прием на телескоп антена, дополнителна табла со извор следбеник е изграден во стандарден примател дизајн.Врз основа на Принципот : радиото е изградена врз основа на принципот, и функцијата е определена од превземената софтвер.Мултифункционален Дизајн : радио приемникот поддржува променлива филтер ширина, adaptive бучава стабилизатор, прагот на бучава стабилизатор.Вграден Прибор : Изграден во UHF меморија и 2 encoders со копчињата и екранот на допир, изградена во телескоп и надворешна антена за прием.Функција : 1. Мултифункционален Дизајн : радио приемникот поддржува променлива филтер ширина, adaptive бучава стабилизатор, прагот на бучава стабилизатор.2. Врз основа на Принципот : радиото е изградена врз основа на принципот, и функцијата е определена од превземената софтвер.3. Моќни Функции : Моќен stm32h743 со часовник фреквенција на 480 Mhz и голем дисплеј со 3.5 во IPS екран на допир функција.4. Вграден Прибор : Изграден во UHF меморија и 2 encoders со копчињата и екранот на допир, изградена во телескоп и надворешна антена за прием.5. Подобрување на HF Прифатниот : Да се подобри HF прием на телескоп антена, дополнителна табла со извор следбеник е изграден во стандарден примател дизајн.Спецификација : Предмет Тип : Радио Receiver Material : Алуминиум alloy Frequency Опсег : 50k Hz-200 MHz, 400 MHz-2 GHz Analog Модулација : СУМ SSB NFM WFMS/W : 0.3 ув=10d BSMA антена женски приклучок Пакет Листа : 1 x Радио Receiver1 x Connector1 x Antenna Note : не преоптоварување употреба.

Параметрите на производот

Item Type:
Radio Receiver
Material:
Aluminum alloy
Frequency Range:
50kHz-200MHz, 400MHz-2GHz
Analog Modulation:
AM SSB NFM WFM
S/W:
0.3uv=10dB
SMA antenna female socket :
Package List:
1 x Radio Receiver :
1 x Connector :
1 x Antenna :
Do not overload use. :

Им се допаѓа и на купувачите