.

.

Цевката се Намали Бендови (6 Случаи - 1,000/Случај) -МЈ-CTSB

Цевката се Намали Бендови (6 Случаи - 1,000/Случај) -МЈ-CTSB

DEN 4416.24

Износ
Во продавницата.

Од 1.000 единици по ред.Соберете Бендови се безбеден и ефикасен начин на состанок строги барања за пакување за продажба на мало дистрибуција на производи.Овие специјализирани пластични бендови треба внимателно перфорирани, со цел да се вклопи во нашиот Искрен и Конус Цевка dispensary контејнери.Спакуван во снопови од 1.000 секој, овие бендови се идеални за бизнис или индивидуални во потрага по вредност и количина.Соберете Бендови се безбеден и ефикасен начин на состанок строги барања за пакување за продажба на мало дистрибуција на производи.Овие специјализирани пластични бендови треба внимателно перфорирани, со цел да се вклопи во нашиот Искрен и Конус Цевка dispensary контејнери.Спакуван во снопови од 1.000 секој, овие бендови се идеални за бизнис или индивидуални во потрага по вредност и количина.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите