.

.

Jem #1 11/1956-1 прашање-Богатство Градите на Ретки Зачин-Jayne Менсфилд-FN/VF -

Jem 1 11/1956-1 прашање-Богатство Градите на Ретки Зачин-Jayne Менсфилд-FN/VF -

DEN 3120.00

Износ
Во продавницата.

Првото прашање Богатство Градите На Ретки Зачин Бети Brosmer, Jayne Менсфилд, Бонбони Barr лили ja St Cyr, Анита Ekberg, Ким Новак, Monique Ван Vooren, Ева Мејер Кукла, хумор, цртани филмови, целулоза фикција, pin-up прозорци.

Параметрите на производот

Им се допаѓа и на купувачите